2008-11-19

Amerikanen

Ett litet trevligt (?) inslag i min vardag heter Alexander eller mer känd som Amerikanen. Amerikanen och jag är grannar. Han är väl typ 1.65, smal som en sticka och har långt slitet fett hår. Han duschar typ varje dag så han luktar inte illa vilket är otroligt positivt! Det finns dock ett litet mysterium... I vår du dusch finns det lite olika shampo å tvål typer.
1) Herbal Essenses Shampo och balsam med doft av hibuscus och kokos, helt klart mitt!
2) En stor tysk allflaska - typ dubbldusch, helt klart tyskens!
3) En flaska balsam (firstprice, typ som eldorado)...
Vi vet ju att norrmannen inte använder något typ av kroppsligt rengöringsmedel, alltså återstår balsamflaskan till amerikanen. Stackarn vet han inte att man bör använda något annat än bara balsam till håret? Men han är iaf nöjd å då är väl jag också det.
Amerikanen gör otoligt mycket dumma, spännande, underliga och knäppa saker. I början av min period här så skulle han tvätta för första gången...då frågar han mig om det är så att man ska fylla upp hela facket för tvättmedlet?!
Alltid när amerikanen lagar mat så kokar han ihop något äckligt och odentifierbart, och han erkänner själv att det smakar illa. Så en dag hade han köpt en färdig förpackning med "macaroni and cheese" bara att tillsätta mjölk. På förpackningen stod det skrivet på norska OCH engelska hur tillagningen skulle gå till. Det borde alltså inte kunna bli fel, men då läser han den norska bruksanvisningen...så istället för att tillsätta 0,3 l mjölk tillsäter han 3 l. Gissa om det blev fel!
Till råga på allt är han kär i mej, han är ett kap haha!
Han är underbar, om man har en dålig dag så finns det alltid någon att skratta åt när man kommer hem!
Puss på er där hemma!

3 kommentarer:

HellaBella sa...

Underbara typer du har som grannar. Är väldigt avundsjuk på all din snö. Vill ha mer...

HellaBella sa...

Hipp, hipp hurra för Linnea idag! Grattis på födelsedagen, hoppas att den blir bra trots att dina nära och kära (eller du kanske har någon "kära" där i Norge) är i ett annat land.

IDA sa...

älskade syster älskar dina innlägg. måste nog tvinga dig att skriva fler. :)